Топ 10 фільмів 2017

Сьогодні я розповім вам про фільми, що варто буде подивитись у 2017 році.
І так розпочнемо:
10)Чудо-Жінка
Діана - чарівна королева диких амазонок. Вона - професійна войовниця, що володіє надприродною силою. Вона здатна рухатися швидше блискавки. Вона може літати, немов птах. Діана витривала, подібно верблюду, блукає по пустелі довгі тижні без води і їжі. Чудо-жінка розуміє мову тварин і може запросто з ними спілкуватися на рівних. В її арсеналі є легендарне ласо Істини. У досвідчених руках воно здатне змусити будь-якої людини говорити тільки правду.

Також Діана є щасливою володаркою стародавнього артефакту - незнищенних браслетів, які оберігають свого господаря від всіляких неприємностей і дарують йому безсмертя. Але незважаючи на все це, Чудо-жінка залишається в душі доброзичливою і доброю дівчиною, готової прийти на допомогу будь-кому, кому вона знадобиться. Одного разу супержінкою належить покинути звичну їй країну і відправитися в інший світ, де всім заправляють чоловіки, що не терплять сильних і владних жінок. Діану чекають карколомні пригоди, які почнуться на початку двадцятого століття, а завершаться тільки в наш час. За цей час грізної і безсмертної амазонці належить довести оточуючим її чоловікам, що вона нічим не гірше за них і здатна сама з легкістю впоратися з будь-яким завданням.

9)Обговоренню не підлягає 4
Юрій Бойко бере участь у підпільних боях, вже багато років немає йому рівних. Чоловікові належить поєдинок з Віктором Греговим. Чемпіон знову перемагає, завдавши смертельної травми супернику. Юрій не знав, що в опонента залишилася сім'я. Злочинці роблять з дружини Віктора рабиню, щоб вона відпрацьовувала його борги. Жінці доведеться працювати офіціанткою і паралельно догоджати чоловікам.
Бойка, щоб допомогти вдові, погоджується на умови мафіозі. Йому доведеться битися з фаворитами турніру вищого рівня.

Якщо він переможе, то дружина загиблого Грегова буде вільна, якщо програє, то помре сам. Кожен бій може стати останнім, але чемпіон перемагає. Супротивники все сильніше, а сили поступово зникають. Черговим суперником Юрія стає мужчина величезного росту й жахливої зовнішності. Своєю незвичайною силою він може запросто знищити Бойку. Героя підтримує думку, що він б'ється заради яка потрапила в біду жінки. Але чи допоможуть благі цілі в 
поєдинку з монстром?


8)Обладунки Бога 4: У пошуках скарбів

Джек завжди обожнював археологію. Він присвятив все своє життя розкопокам і вивченням власних знахідок. Часами він також відновлював стародавні карти і винаходив нові пристосування, які б допомагали йому більш швидко дізнаватися вік того чи іншого артефакту. А ще він приділяв чимало часу студентам, не просто викладаючи, але і розповідаючи про свої неймовірні експедиції. В силу своєї вічної зайнятості, Джек забув про особисте життя. Він був би радий познайомитися з красивою жінкою, але вона навряд чи змогла б зрозуміти його захоплення археологією.

Все таки, коли близький товариш запропонував познайомити його з Ашмитою, Джек не відмовився. Вона була не тільки чарівною і милою співрозмовницею, але і чудовим археологом. Поговоривши по душах, Ашмита показала Джеку стару карту з загубленими скарбами, яку спочатку потрібно було відновити. Для нього це не було проблемою, тому що незабаром карта була готова. Сам Джек почав займатися своєю фізичною формою, щоб в прийдешню подорож підкорити нову знайому. Діставшись до місця, дослідники помітили на місці майбутніх розкопок величезну тридцятиметрову брилу льоду. Коли з нею було покінчено, а скарби знайдені, з'явився якийсь невідомий чоловік. На превеликий подив Джека і Ашмити, він заявив права на загублені скарби як на володіння його сім'ї. Чи відмовляться герої від своєї знахідки? І хто цей таємничий чоловік?


7)Привид у броні

Захоплюючий бойовик  з елементами трилера, драми і фентез і є екранізацією однойменної культової науково-фантастичної японської манги мангаки по імені Масамуне Сиро. У центрі заплутаних, загадкових подій знаходиться якийсь спеціальний Дев'ятий Відділ у Міністерстві громадської безпеки, очолюваний спецназівцем-кіборгом, майором Мотоко Кусанаги. Діяльність цієї елітної оперативної групи спрямована на виявлення та усунення найбільш небезпечних злочинних елементів і екстремістів.

На дворі 2029-ий рік, і останні натяки на межі між державами остаточно стерті. В епоху високих технологій, кіборгів і роботів в межах просто немає сенсу. Увагу співробітників Дев'ятого Відділу потрапляє якийсь хакер на прізвисько Ляльковод. Він систематично знищує всі досягнення компанії Hanka Robotics, постійно розробляє новітні винаходи в області кібер-технології. Небезпечний злочинець стає серйозною загрозою, запустивши свої невидимі щупальця не тільки в наукові дослідження, але й у політику. Хто ж цей таємничий Ляльковод: жива людина, машина, кіборг або взагалі щось страшне і незрозуміле? Тепер майор Кусанаги зі своїми підлеглими зобов'язані відшукати терориста, поки не стало занадто пізно...


6)Assassin's Creed: Кредо вбивці
Каллум Лінч знаходився у в'язниці і навіть був страчений, але несподівано для себе він прокинувся в дивному загадковому місці. Незабаром герой дізнався про існування революційної технології «Анімус», яка здатна вивільнити генетичну пам'ять і показати події минулого. Каллума хочуть використовувати для того, щоб він буквально повернувся в минуле і пережив всі пригоди свого предка Агілара де Нерха. У підсумку герой відправляється в подорож по Іспанії XV століття, де і жив його предок. 

Агілар де Нерх є одним з членів таємного співтовариства асасинів – професійних убивць, що володіють неймовірними навичками. Вони здатні перемогти практично будь-якого ворога та вийти переможцем з будь-якого бою. Разом зі своїм предком Каллум переживає захоплюючі і небезпечні пригоди і все більше дізнається про містичної складової світу. Чим більше герой проводить часу в «Анимусе», тим сильніше він стає. Він переймає здібності Агілара, і незабаром вони йому знадобляться в реальному світі. Каллум кидає виклик ордену тамплієрів, і тепер він повинен перемогти сильних ворогів, які збираються захопити могутні артефакти. Лінч, навчившись мистецтву війни, поступово з...


5)Мовчання

Два єзуїтських священики проповідують ім'я Христа в інших країнах. Тепер їхній шлях лежить в Японію. По дорозі герої фільму «Мовчання» зустрічають багато людей. Деякі з них зовсім втратили віру і загрузли в гріхах. Наприклад, їх попутники спочатку здавалися пристойними людьми. Але потім з'ясувалося, що вони грабіжники і обманщики. Ці люди готові вбити священиків заради кількох злитків золота. Однак у них не виявилося жодної копійки з собою. Тому розлючені зловмисники просто б'ють людей. Але навіть покалічені священики все одно йдуть назустріч своїй запланованій мети. Вони слідують заповіді Господній — іти по світу і проповідувати Євангеліє всьому створінню.

Однак Феррера більше не входить в їх клан єзуїтів. Він публічно відрікся від бога і відмовився від віри. Цей факт ще більше підстьобує друзів на виконання наміченого плану. Але не всі вірять в цю новину. Адже
Святий Отець ризикував життям, щоб нести слово Боже в країну висхідного сонця. Тому вони бажають розібратися у ситуації і вирушають на його пошуки. Можливо, він загубився у ворожому державі і йому потрібна серйозна допомога. Настоятель запитує, твердо вони впевнені у своєму рішенні, на що отримує позитивну відповідь. Але він попереджає, що як тільки вони ступлять на цю землю, то опиняться у величезній небезпеці.

Але в Японії далеко не всі позитивно ставляться до мирної місії проповідників. Багато з місцевого населення позитивно прийняли таке нововведення, але деякі пішли проти. А особливо це стосується чільних верхів, які розуміють, що їх влада може ослабнути, якщо народ зазнає впливу однієї з світових релігій. Але вони не вирішують здаватися, а йдуть до кінця наміченої мети. Тим більше, що розгадка зниклого батька знаходиться зовсім близько.


4)Захисники

У часи Холодної війни Радянським Союзом був створений таємний проект – військова організація «Патріот», метою якої було створення могутніх бійців, що володіють унікальними надздібностями. Кращі з кращих представників численних національностей, які проживають на безкрайніх просторах могутньої держави, отримавши неймовірні вміння, склали непереможну команду, в яку увійшли:

Арсус – потужний і дужий богатир з Сибіру, отримав можливість перетворюватися в лютого ведмедя, при цьому чудово володіє крупнокаліберним кулеметом;

Лер – представник кавказьких народів, що виріс у горах, який знайшов здатність керувати стихією землі, перетворюючи звичайний камінь у смертельна зброя;

Хан – представник азіатських національностей, що володіє всіма видами східних єдиноборств і будь холодною зброєю, отримав величезну швидкість і блискавичні рефлекси, які перетворили його самого в ідеальне зброю;

Ксенія – чарівна українка, володіє неймовірною витривалістю, феноменальною котячою спритністю і гнучкістю, до того ж вона може ставати невидимою у воді, перебувати там необмежений час і пропливати будь-які відстані, також дівчина не відчуває перепади температур і може спокійно перебувати в безповітряному просторі, що робить з неї незамінного розвідника.

Незабаром часи змінилися, і нашим героям на довгі роки довелося піти в тінь, але незважаючи ні на що, вони в будь-яку хвилину готові знову стати на захист країни.


3)Спліт

Дивний хлопець викрадає трьох подруг підліткового віку прямо зі стоянки супермаркету. Дівчата приходять в себе і усвідомлюють, що викрав їх психопат замкнув їх у якомусь ізольованому приміщенні, вибратися з якого не представляється можливим. Незабаром вони знайомляться зі своїм викрадачем – їм здається милий, на перший погляд, хлопець на ім'я Кевін. Пізніше героїні усвідомлюють, що в тілі їх викрадача одночасно уживається близько двох десятків різних особистостей, які намагаються взаємодіяти один з одним, а часом і вступають у конфлікти. Кожна з численних особистостей по своєму дивиться на викрадення дівчат, але жодна з них не наважується допомогти їм, адже це дуже розсердить Чудовисько.

Поступово герої усвідомлюють, що їх чекає жахлива доля – стати жертвами домінуючою особистості, що віддає накази іншим. Щоб вижити, дівчата повинні спробувати налагодити стосунки з іншими, менш жорстокими особистостями Кевіна, але зробити це буде дуже непросто, адже всі вони бояться гніву Чудовиська. Незабаром монстр остаточно прокинеться, і тоді вже нікому не вдасться уникнути смерті. Чи зможуть подруги знайти в собі сили і вибратися на волю до моменту, поки не стало надто пізно?


2)Логан


Люди Ікс багато років боролися з найнебезпечнішими злочинцями, які знищують все на своєму шляху. Вони стали справжніми героями і захисниками планети, але у світі майбутнього їм не виявилося місця. Мутантів практично не залишилося, а з відомої команди вижити вдалося тільки постарівшому Логану, який раніше був відомий як Росомаха, і професору Ксав'єру. Тепер тільки їм під силу протистояти могутньої злої корпорації та її лідеру Натаниэлу Ессексу, який планує знищити всю планету. Але проблема полягає в тому, що у Логана із-за віку поступово зникає його здатність до регенерації і пропадає сила, а професор Ксав'єр і зовсім втрачає пам'ять із-за хвороби Альцгеймера.

Допомогти героям в їх нерівній боротьбі зі злом може тільки маленька дівчинка по імені Лаура Кінні, яка є клоном Росомахи і має його здібності. Корпорація відкриває на цього молодого і сильного мутанта справжнє полювання, і Логану належить зробити все, що в його силах, щоб врятувати дівчинку, до якої він встиг прив'язатися. Між старим героєм, який колись наводив жах на своїх ворогів, і небезпечними злочинцями починається запекла війна, а на кону стоїть майбутнє всього світу.


1)Форсаж 8


Швидкість – важлива частина життя кожного з героїв цієї динамічної історії. У гонитві за новими пригодами вони готові ризикувати навіть власною безпекою. Вірна команда Домініка Торетто в очікуванні наступних подвигів. Після кількох вдало проведених місій по затриманню небезпечних злочинців головні герої кінострічки «Форсаж 8» відправляються в Нью-Йорк, де їх чекає ще одна таємна операція. Секретний агент на прізвисько Містер Ніхто, що працює на уряд, потребує допомоги професіоналів. Перед гонкою в Нью-Йорку команді належить відвідати столицю Куби.

Невелике завдання, приготоване службами в Гавані, стане відправною точкою у майбутній сварці всередині команди Торетто. На цей раз ворог володіє привабливою зовнішністю і надзвичайно гострим розумом. Її називають королевою кіберзлочинності. Спокуслива блондинка намагається переманити лідера групи, тим самим зруйнувавши міцні дружні відносини товаришів. Так звана сім'я починає розвалюватися на частини, кожен збирається піти своєю дорогою. Однак впоратися із завданням можна лише працюючи разом. Разом, але, на жаль, без Домініка, який все-таки прийняв рішення приєднатися до ворога...


Це був топ 10 найкращих фільмів 2017 року.

Коментарі