10 САМИХ КРАЩИХ КРАЇН ДЛЯ ВІДПОЧИНКУ!!!

Топ 10 країн для відпочинку. І так поїхали:
10)АзербайджанАзербайджан розташований загалом в субтропічному поясі і витягнутий з північного-заходу на південний-схід в бік Каспійського моря. Азербайджан — гірська країна, де високі хребти і плоскогір'я поєднуються з рівнинами і низовинами. Близько 60 % всієї території займають гори, а 40 % — низовини (Куро-Араксинська низовина).
9)Аргентина -

Після відвідування Національного парку "Льодовики" ви можете дозволити собі розслабитися з келихом вина або спробувати один з кращих мате у світі.


8)Барбадос - Основними видами розваг на цьому острові є пляжний відпочинок з екскурсіями в національні природні парки.


7)Бразилія - Країна карнавалів, а також дуже мальовничих та красивих пляжів.

6)Вірменія - Перша країна, яка прийняла християнство, здивує вас пам'ятками: горою Арарат, озером Севан, смачною східною кухнею (чурчхела, дудук, шашлик, лаваш) та безліччю унікальних пам'яток історії - як християнських, так і язичницьких.

5)Гонконг, Китай - Це китайський місто особливо контрастне: тут ви побачите море хмарочосів із торговельними центрами, а також поринете у світ східної екзотики на ринках, пляжах і в культурних закладах.

4)Домініканська Республіка - Ви повинні обов'язково побувати тут, якщо вас ваблять пляжний відпочинок, мальовнича природа і старовинні будівлі.


3)Малайзія - Сюди з усього світу з'їжджаються любителі шопінгу, незвичної кухні і, звичайно ж, пляжного відпочинку.



2)Мальдіви - Ця країна складається з 1190 невеликих островів білосніжних пляжів і мальовничих коралових рифів.





І ось перше місце по праву належить:
1)Ямайка

Третій за площею у групі Антильських островів. Чудове місце для пляжного відпочинку та розваг, а також там дуже привітні люди





Це був топ 10 найкращих країн для подорожей. Слідкуйте за наступними моїми блогами.

Коментарі